Παράκαμψη πλοήγησης

[ Το ποστ – κατάντησα ανέκδοτο . Το ποστ – Γεφύρι Της Άρτας . Το ποστ ( πώς μου το είπες  αλήθεια ? ) – αστικός μύθος . Το ποστ – ήθελα – να – το – ανεβάσω – από – το – Φεβρουάριο – αλλά – που – χρόνος – και – όρεξη . Επιτέλους . ]

 

Πότε καταλαβαίνεις ότι » Aυτό ήταν, δεν πάει άλλο » ?

 Ίσως όταν τα » συγγνώμη που άργησα «, » δεν μπορώ σήμερα «, » είμαι απαραδεκτη τελευταία «, » χάθηκα «, » ξέχασα «, » δείξε κατανόηση «, » έχε υπομονή «, από μέσα σου, πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα φωτός . Όταν το σώμα σου στέλνει περίεργα μηνύματα . Όταν ό,τι λες, σου φαίνεται άνοστο, κοινότοπο και ανέμπνευστο . Όταν έχεις να δεις τους φίλους σου πολλές μέρες και δεν τους λείπεις . Όταν » δεν τους λείπεις » γενικώς . Αισθάνεσαι τον εγκέφαλο να κοιμάται τις 18 από τις 24 ώρες της ημέρας ( και τις υπόλοιπες έξι να κοιμάται κυριολεκτικά ) . Ψάχνεις τη διάθεση με το δίκαννο . Κοιτάς το ταβάνι κι ακόμη και το ταβάνι σε » φτύνει » . Όταν οι γύρω σου σε κοιτούν με συμπόνια . Όταν η γκρίνια γίνεται η λέξη που σε χαρακτηρίζει . Όταν η πληρωμή λογαριασμών αναβάλλεται για 576347η φορά γιατί απλά δεν έχεις χρόνο το πρωί . Όταν έχεις να ανεβάσεις ποστ της προκοπής πάνω από δέκα μέρες και να αφήσεις αλλού σχόλιο πάνω από μήνα γιατί έχεις κενό σκέψης . Όταν μπορείς να υπολογίσεις την ώρα με απόκλιση λεπτού χωρίς να κοιτάζεις το ρολόϊ . Όταν δεν έχεις προγραμματίσει τίποτα για πουθενά αυτό το καλοκαίρι. Όταν το πρόγραμμα σου αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο γιατί πάλι δεν πρόλαβες . Όταν κάποιες μέρες κλαις με το τίποτα . Όταν η δουλειά γίνεται σπίτι σου και το σπίτι σου ξενοδοχείο . Όταν αρνείσαι να κοιμηθείς γιατί » δεν μπορεί η μέρα να περάσει έτσι απλά ! » .

Όταν λειτουργείς άψογα, δουλεύεις τέλεια, χαμογελάς συνέχεια, ακούς με προσοχή, συμβουλεύεις με ειλικρίνεια, βοηθάς εγκάρδια, βρίσκεις λύσεις για όλα . Και στο τέλος της ημέρας βάζεις άλλο ένα Βραβείο Ανοιχτής Παλάμης στο ράφι .

Δεν ξέρω . Μάλλον το κομβικό σημείο, η γελοία στιγμή της » αποκάλυψης «, η ηλίθια επίγνωση, ήρθε εκείνο το βράδυ, όταν αργά στη δουλειά,  έφαγες μπιφτέκια με μια κρούστα πάγου πάνω και πατάτες-παγάκια ( αφού το ψυγείο στη δουλειά έχει να αποψυχθεί αιώνες λόγω έλλειψης χρόνου κι έχει γίνει ολόκληρο ένας καταψύκτης ) . Έφαγες μπιφτέκια με κρούστα πάγου γιατί απλά πεινούσες πολύ, ήθελες μόνο να γεμίσεις το στομάχι σου, βαριόσουν να περιμένεις να ζεσταθούν και δεν σε ένοιαζε !

Τροφή . Βασική ανάγκη . Πάγος .  Μα τί κάνω ?

Αυτό ήταν, δεν πάει άλλο .

 

Σας έλειψε, σας έλειψε ???

 

» And my head keeps spinning / Can’t stop having these visions / I gotta get with it … «

 

Vodpod videos no longer available.  

Ο σεμνός Kanye πάλι, τραβάει τα δικά του ζόρια και τα τραγουδάει . Χαμένος στη φήμη, τη δόξα, το χρήμα και τη μεγαλοφυία του ανακαλύπτει κάποια στιγμή ότι έχει ξεχάσει τα απλά και ουσιώδη πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή και κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο . Το ακριβό αυτοκίνητο του δεν πιάνει μία μπροστά στον έλεγχο με τους βαθμούς της κόρης του φίλου του, χάνει το γάμο της αδελφής του εξαιτίας του βαρυφορτωμένου προγράμματος του, από την πρώτη θέση του αεροπλάνου δεν μπορεί να ακούσει τα αστεία που λέει ο πατέρας του κ.ο.κ. Τον πιάνουν τα υπαρξιακά του και αισθάνεται ότι στην πορεία κάπου στράβωσε το πράγμα κι έχει » πάρει τη ζωή του λάθος » . Και γράφει το πολύ καλό τραγούδι » Welcome To Heartbreak « .

( Βέβαια μαθαίνω τελευταία ότι για να πνίξει τον πόνο του ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά μία σειρά ρούχων και ένα άρωμα με το όνομα του, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Και δεν ξέρω αν γνωρίζει το κλασσικό » επιθυμούμε ό,τι δεν έχουμε » , γιατί αν βρισκόταν με οικογένεια και παιδιά και πάνες και σχολεία και κρεβατομουρμούρα, θα σου έλεγα εγώ αν θα νοσταλγούσε και τα σπορ αυτοκίνητα και τα ιδιωτικά τζετ και το γνωστό άσμα του Χρηστάκη, » Θα ζήσω ελεύθερο πουλί » ! ) .

 Είχα πει ότι φέτος θα είχα ξεμπερδέψει με τον ταπεινό Mr. West . Έρχεται όμως ο άτιμος λίγο μετά το ξεκίνημα της χρονιάς και βγάζει ένα βίντεο για το τραγούδι αυτό και με αφήνει άφωνη . Τα νεύρα μου !

Για άλλη μια φορά η τελειομανία του χτυπάει κόκκινο . Θέλει να δημιουργήσει για το τραγούδι ένα βίντεο πρωτοποριακό, καινοτομικό, που να βασίζεται σε ό,τι πιο  trendy στο χώρο του video art . Επιστρατεύει λοιπόν τον ανερχόμενο φωτογράφο και σκηνοθέτη Nabil Elderkin ο οποίος πετάει στο τραπέζι τη μαγική λέξη με την οποία πειραματίζεται τον τελευταίο καιρό . Datamoshing ! ( παρακάτω θα διαβάσετε και τον ορισμό της ) Ο West συμφωνεί, το βίντεο γυρίζεται και η επεξεργασία του κρατάει σχεδόν τρεις μήνες ! Πολλή δουλειά . Προς το Φεβρουάριο του 2009 το βίντεο είναι σχεδόν έτοιμο  και ο ντροπαλός Kanye τρίβει τα χέρια του και φαντάζεται τον θρίαμβο που θα ακολουθήσει . Μέχρι που μιαν ωραία πρωίαν, το σχεδόν άγνωστο electronic pop γκρουπάκι των Chairlift από το Μπρούκλιν ανεβάζει στο myspace του το καινούργιο του βίντεο δια χειρός του νεαρού ταλαντούχου Ray Tintori ( τον θυμάστε ? » Electric Feel » των MGMT ? Αυτός ! ) για το τραγούδι » Evident Utensil «, με το εξής κατατοπιστικότατο κειμενάκι ( αδυνατώ να μεταφράσω στα ελληνικά τεχνικούς όρους οπότε, ό,τι καταλαβαίνετε – καταλαβαίνετε ) :

 «Evident Utensil is the first music video ever shot for datamosh compression. «Datamoshing» occurs when the set of compression instructions for moving pixels around a set of frames gets applied to another set of frames. In more technical terms, when the Key Frames (described frames) are removed and the Delta Frames (modifications) persist, leading to smooth transitions between clips instead of a cut. The term «datamosh» was coined by the art collective Paperrad, but the technique had been previously used by video artists Takeshi Murata and aPpRoPiRaTe.»

Vodpod videos no longer available.

 

Ρόμπα ο Kanye ! Οι Chairlift πρόλαβαν και του άρπαξαν μέσα από το στόμα το γλυκό που λέγεται » πρωτιά » . Χαμός . Έξοργισμένος και πικραμένος βγάζει άρον – άρον στον αέρα το δικό του βίντεο, νωρίτερα απ’ότι είχε προγραμματίσει, μπας και προλάβει το κακό, και γράφει στο blog του ότι αναγκάζεται να το κάνει λόγω της φημολογίας για την ύπαρξη ένος άλλου ανάλογου βίντεο . Από το θυμό του επίσης μειώνει το τραγούδι λέγοντας ότι δεν πρόκειται για το επόμενο single του, » αλλά να μωρέ, δεν ξέραμε τι να κάνουμε και είπαμε δεν φτιάχνουμε ένα βίντεο ? κλπ κλπ » .

Για να πω όμως του στραβού το δίκιο, ο καημένος ο Kanye κόλλησε σε λεπτομέρειες, διότι το βίντεο του Nabil είναι ανώτερο από εκείνο του Tintori . Βασίζεται εξ ολοκλήρου στο datamoshing, είναι πιο καλοσκηνοθετημένο και προσεγμένο, η συνοχή και η ροή των εικόνων είναι καλύτερη . Μπορεί να διακρίνεις άνετα το πόσο πολύ έχει δουλευτεί . Το datamoshing στη αρχή μπορεί να σε ζαλίζει ή να σ’εκνευρίζει και στο τέλος να σε κουράζει ( όσο και η εμμονή του Kanye με το auto tune στα φωνητικά ένα πράγμα, γκρρρ ! ) . Αξίζει όμως να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία ( προβολή ) στο » Welcome To Heartbreak «. Τη δεύτερη φορά θα διακρίνεις καλύτερα την εικόνα πίσω από αυτές τις ακατανόητες, αρχικά, εκρήξεις χρωμάτων, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει σχεδιασμός και όχι άπλή ρίξη πλάνων φύρδην μύγδην και θα θαυμάσεις το έργο του Elderkin . Ένα από τα καλύτερα βίντεο του 2009 .

Και το βίντεο όμως του Tintori είναι αξιόλογο και χαριτωμένο, θυμίζει μίξη χρωμάτων σε ένα ζωντανό πίνακα ζωγραφικής , ένα tableau vivant . Όσο για το  κομμάτι των Chairlift, τί να πω ? Θα πρέπει να βρίσκονταν υπό κάποια » επήρεια » όταν έγραφαν αυτό το σχεδόν παιδικό τραγούδι . Πάντως δεν νομίζω να έχει ξαναγραφτεί άλλοτε τραγούδι-ύμνος για ένα απλό αντικείμενο όπως  το  … μολύβι !

 Trivia

* Όσο και να σας φαίνεται υπερβολικό ( και σ’εμένα το ίδιο φάνηκε ) η ιστορία του ανταγωνισμού και της σύγκρισης μεταξύ των δύο βίντεο έκανε μεγάλη αίσθηση και κράτησε μέρες . Πολύς ντόρος και » σφαγές » μεταξύ θαυμαστών και ειδικών για το ποιό βίντεο είναι το καλύτερο και το πιο πρωτότυπο ! Είδατε προβλήματα που έχει ο κόσμος ?

* Φωνητικά στο » Welcome To Heartbreak » κάνει ο 25χρονος Kid Cudi προσωπική ανακάλυψη του West . Ο Cudi αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα σε Αμερική και Ευρώπη και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο του επίσημο άλμπουμ ( ! ), το οποίο αναμένεται τον  Αύγουστο .

* 0:34 . Μακρυμάνικο λαιμόκοψη και γυαλιά  soooo ’80s .

   1:13 . Έκρηξη στο κεφάλι του Kanye !

   2:13 . Κουκουλοφόρος τα σπάει στο βίντεο ! + 2:21 Ο Kanye πετάει μολότωφ !!

   3:07 – 3:14  Cool χορός με τα χέρια απαραιτήτως μέσα στις τσέπες εμπνεύσεως Kanye . Πςςςς !

    3:35 . Σαφής συμβολισμός για τη θέση του Kanye στο μουσικό στερέωμα . Ο μυστικός αριθμός 1 εμφανίζεται δίπλα του ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία . Μιράκολο, μιράκολο !

* Ο Nabil Elderkin έχει σκηνοθετήσει βίντεο και για άλλους ( κυρίως έγχρωμους ) καλλιτέχνες όπως τους Seal, Nas, Common, John Legend, Will. I. Am . Συνεχίζοντας τους πειραματισμούς του πάνω στο datamoshing σκηνοθέτησε πρόσφατα ένα βίντεο για έναν άλλο προστατευόμενο του Kanye West τον βρετανό Mr. Hudson . Το συγκεκριμένο βίντεο είναι λιγότερο σύνθετο από το » Welcome … » αλλά ταιριάζει πάρα πολύ στο τραγούδι το οποίο αν και πολύ ηλεκτρονικό και με μπόλικο auto tune ( αμάν πια !! ) μου αρέσει τρομερά . » There Will Be Tears « . Very sweet …

Vodpod videos no longer available.

 

Το βίντεο του » Welcome … » βγήκε στον αέρα στις 18 Φεβρουαρίου . Από τότε ήθελα να το ανεβάσω σαν κάτι φρέσκο και ολοκαίνουργιο αλλά παρά τον ενθουσιασμό μου όλα ήταν εναντίον μου ( στην Ελλάδα άρχισα να το βλέπω από τα μέσα της άνοιξης ) . Και τόσο μεγάλη ήταν η καθυστέρηση μου που ο West στο μεταξύ έβγαλε νέο single και βίντεο, εντελώς διαφορετικό και ακόμη καλύτερο !! Θα με τρελλάνει ο τύπος . Το βίντεο μετά από αλλαγές, καθυστερήσεις, πλακώματα ( διαφωνίες λέγονται, άντε ! ) του Kanye με τον Nabil, διαρροές στο ίντερνετ, φρικαρίσματα του Kanye στο blog του ( » Όχι δεν είναι αυτό το τελειωτικό βίντεο . Είναι η 243123η εκδοχή του που ακόμη δεν μ’έχει ικανοποιήσει λέμεεεε ! » ) άρχισε επίσημα να προβάλεται στις αρχές Ιουνίου .

» Paranoid «  ( κι εξαιρετικό τραγούδι ! ). Είναι το πραγματικό ΣΤΟΛΙΔΙ αυτού του ποστ, είναι το βίντεο που πρέπει να δείτε και να αφήσετε τα από πάνω του ! Ο gentleman Kanye λέει » Ladies first » ( όπως  στο Flashing Lights ) και βάζει την κουκλάρα Rihanna να πρωταγωνιστήσει και να κλέψει την παράσταση, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Chris Brown . Ο διακριτικός Kanye περιορίζεται στο ρόλο του λυκάνθρωπου ! Ένα υπέροχο noir βίντεο με σαφείς αναφορές στην ταινία του Robert Rodriguez » Sin City » ( 2005 ) και  κατ’επέκταση στην αισθητική των βιβλίων του  Frank Miller . Αν δεν πάρει και φέτος κανένα βραβείο ο Kanye για κάποιο από αυτά τα βίντεο θα τα κάνει όλα παρανάλωμα !

Κε West, Κε Elderkin, συγχαρητήρια …

 

Vodpod videos no longer available.

 

Αν υπάρχεις ακόμη εδώ μέσα εξαντλημένε αναγνώστη ( και δεν έχεις μισήσει-αγαπήσει τον Κanye, εμένα και όλο του το σόϊ ) και έχεις 20 λεπτά ελεύθερο χρόνο ( σε θαυμάζω και σε μισώ ταυτόχρονα ), σου έχω το καθιερωμένο έξτρα ντούπερ ζούπερ δωράκι σου . Ένα ολόκληρο επεισόδιο του South Park με γκεστ τον West, που σατιρίζει τον εγωκεντρισμό του και την απολυτότητα του . Παίχτηκε στην Αμερική τον Απρίλη και είχε μεγάλο σουξέ . Ο συνήθως πράος Κanye βέβαια, πάλι έγινε έξαλλος και πληγώθηκε και μπήκε στο μπλογκ του κι έκλαιγε και χτυπιόταν και μπλα μπλα μπλα … Έχει πλάκα !

 http://www.southparkstudios.com/episodes/220762/

 Περισσότερα καυτά νέα και συγκλονιστικές φωτό του Kanye μπορείς να δεις εδώ έτσι όπως μόνο η Α, Μπα ? ( που έχει και καταπληκτικά πεινασμένα ψαράκια ) μπορεί να σου τα μεταφέρει !

* * * Τα βίντεο του Κanye γυρίστηκαν για τη φίλη μου ny anna ( που απέχει προς το παρόν από το blogging κι έχει σίγουρα λείψει σε πάαρα πολλούς και πολλές ), η οποία είναι fan του Kanye και που μαζί της είχα, πριν κάμποσες μέρες ( σε μια πολύ όμορφη βραδινή έξοδο), μια ωραία, μεγάλη συζήτηση -¨ εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς «, που πολύ την ευχαριστήθηκα . Ny anna μου σ’ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη ( δύσκολη λέξη για εμένα ) και τη φιλία . Μήνες σου μιλάω για αυτό το ποστ και να το επιτέλους, ουφ ! ( δε θες να ξέρεις ΠΩΣ γράφτηκε, με γλωσσοφάγανε χι, χι ! )  😉 * * *

46 Comments

 1. Υπόκλιση, κοκκίνισμα και ξανά υπόκλιση, ευχαριστώ, ευχαριστώ… Και πάλι κοκκίνισμα για την τιμή και το ωραίο πρωινό. Το μελωδικό πρωινό. Και παρά το ότι έχω να πάω λαϊκή (καλά, σου έχω πει πως στη δική μας τα παίρνουνε με casting τα… αγροτόπαιδα???) και μετά δουλειά, δεν μπορούσα ν’ αντισταθώ ούτε σε σένα ούτε στον αγαπημένο μου! Δεν μου λες? Ποιοι είναι αυτοί οι Chairlift για να τους πλακώσω στις ξυλιές ε??? Δαγκωτό Paranoid, δαγκωτό και Heartbreak και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με κοιτάνε σαν ΟΥΦΟ όταν τους λέω πως του έχω τεράστια αδυναμία ΤΟΥ Κanye. Μου αρέσουν οι καινούργιοι ήχοι και δεν μπορώ να μένω καθηλωμένη. Ο τύπος μπορεί να είναι φεύγα, αλλά θεωρώ πως τι διάολο… Εδώ ανεχόμαστε την εκκεντρικότητα των… φελλών που είναι παντού, all over the place, δεν μπορούμε να ανεχθούμε αυτήν των πραγματικά ταλαντούχων???
  Εννοείται κοριτσάκι πως θα επανέλθω sto σημερινό σου ποστ, το βραδάκι μάλλον… Φεύγω προς το παρόν, αλλά ένιωσα πως ήθελα να ανταποκριθώ αμέσως μια και δεν μπορούσα όπως σου είπα να αντισταθώ ούτε σε σένα ούτε στον Kanye. Φιλιάααααααααααααααααααααα. (Θα ξανάρθω!)

 2. Δυστυχώς το πρώτο και το τελευταίο βίδεο δεν μου τα παίζει! 😦

  Έπαθε τέτοια λαχτάρα ο σεμνός Kanye? Τον καημένοοοοο 😛 😛 😛

  Όσο για το κυρίως θέμα, τα ΄χουμε περάσει όλοι βρε. Σημασία έχει πως το «διαχειρίζεσαι/ξεπερνάς». Φιλιάάά

 3. Η αλήθεια είναι πως κάποια από τα βίντεο φορτώνουν λίγο αργά, αλλά τα έψαξα πολύ αναζητώντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας και αυτά είναι τα καλύτερα .

  Δοκίμασε να πατήσεις pause και να περιμένεις λίγο μέχρι να φορτώσουν . Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί . Δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση . Εγώ συνεχίζω να τα βλέπω κανονικά . 🙄

  Αχ Ρενάτα μου δεν έχω χρόνο ούτε καν για διαχείριση . Άγομαι και φέρομαι, δυστυχώς . Είναι κρίμα να σε καθορίζουν οι συνθήκες αντί να τις καθορίζεις εσύ αλλά καμιά φορά είναι αναπόφευκτο . Ήταν έξι πολλοί δύσκολοι μήνες και αντιμετώπισα τα δύσκολα σε ωράρια και δουλειά όπως μπορούσα κι άντεχα . Ευτυχώς εδώ και λίγες μέρες τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα και παίρνω τουλάχιστον ανάσες μέσα στα 8ωρα, 10ωρα, 12ωρα … Τα ίδια τραβάω κάθε χρόνο αλλά φέτος ήταν το κάτι άλλο !

  Τέλος πάντων . Πώς το ξεπερνάς ? Με υπομονή, ελπίδα και αισιοδοξία . Και κατανόηση από τους γύρω σου . Θέλω να πιστεύω ότι τα διαθέτω όλα . Θα δείξει …

  Σε ζηλεύω με τις διακοπούλες σου αλλά ταυτόχρονα χαίρομαι για εσένα . Πάρα πολύ . Φιλάκια ! 😀

  Υ.Γ. Α, ναι ! Εννοείται πως ο Kanye σ’ευχαριστεί για τη συμπαράσταση στα βάσανα του . 😳
  Είναι πολύ συνεσταλμένος και έβαλε εμένα να στο πω … 😛

 4. nyanna @

  Ούτε υποκλίσεις, ούτε κοκκινίσματα θέλω ! Ορίστε μας ! Τα ζαρζαβατικά της εβδομάδος πρόλαβες να τα πάρεις ??? Αυτό έχει σημασία !! Xaaaaa !!!!

  Το ποστ με ξενύχτησε χθες, παραπαίω ( άσε που μ’άρχισε το χέρι μου τα γνωστά του κόλπα μετά από πολύ καιρό γμτ ! ) και αδυνατώ να απαντήσω περαιτέρω στο σούπερ σχόλιο σου . Κατανόηση Χριστιανοί ! 😦

  Και μην ξεχνάς ποτέ πόσο φοβερόοοοο άτομο είσαι φιλενάδα ! Εγώ ποτέ ! Γλυκά φιλιά ! 🙂

 5. Επιτέλους είδα τα βιντεάκια. Το δεύτερο θυμίζει τα προσεχώς των b-movies, ειδικά των θρίλερ (τα γράμματα). Το πρώτο είναι πολύ καλόό!

  Όσο για το κυρίως θέμα χρειάζεται και παίρνει χρόνο . Φιλιάά

  Υ.γ. Γέλασα πολύ με το επεισόδιο.Τώρα το ΄δα κι αυτό! Μάλλον έφταιγε η σύνδεσή μου πριν. Γερό δούλεμα στο genius! 😆 😆

 6. αουρα, 6 μηνες γραφεις αυτο το ποστ;
  αυτο το τρεξιμο; 😕
  μαλλον εχεις γερη κραση (εγω θα ειχα σαλταρει)
  παντως αυτο το κειμενο σημαινει: θελω και πρεπει να κανω κατεπειγοντως διακοπες (μα καλα στα εφημερευοντα νοσοκομεια δουλευεις και δεν μπορεις να ξεφυγεις;)
  υ.γ.
  το τραγουδι του Κanye υπεροχο (δεν το ειχα προσεξει καλα)

 7. Renata @

  Και το » κυρίως θέμα » θέλει χρόνο ??? 😯 Oh no ! Βοήθεια ! Αγοράζω χρόνο ! Ποιός έχει ?

  ( ωχ … μη μ’ακούσει ο Μούργος … είπα τη μαγική λέξη » αγοράζω » 🙄 )

  Υ.Γ. Το λογοπαίγνιο με τα fish sticks – fish dicks δεν μ’έκανε να γελάσω ( μάλλον μοιάζω με τον Kanye σ’αυτό όϊ, όϊ … ) αλλά όποτε εμφανίζεται στο επεισόδιο ρίχνω τρελλό γέλιο . ‘Cause I’m A Genious ! Yes ! Yes ! 😆

 8. Μούργος @

  Εδώ και έξι μήνες επιθυμούσα να γράψω το ποστ Μούργε . Υπάρχει διαφορά !! ( σ’έχει ζαλίσει η καινούργια μηχανή, καταλαβαίνω … ) 😆

  Θέλω διακοπές αλλά με βλέπω να τις κάνω στην Αθήνα για τέταρτη συνεχή χρονιά . Αυτό και μόνο είναι αιτία κατάθλιψης . Μάλλον έχω τον ανθρωποδιώχτη … μουαχαα χαα χαα !

  Εφημερεύοντα νοσοκομεία ??? Μμμ … Ναι … Κάπως … Για » ψυχοπαθολογικά » κυρίως περιστατικά !!

  ΠΟΙΟ από τα ΔΥΟ τραγούδια σου άρεσε δλδ ??

  Υ.Γ. ΜΗ διαβάσεις σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση την απάντηση μου στη Ρενάτα !!!! 👿

  • αγκνιρα
  • Posted 1 Ιουλίου, 2009 at 16:38
  • Permalink

  Αουρα, το προοίμιο μόνο διάβασα, και μελαγχόλησα 😦 Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όταν το αντικείμενο της δουλειάς σου είναι άνθρωποι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος άμα θέλεις να κάνεις καλά την δουλειά σου να ζεις την ζωή των άλλων…

  Γιατί διακοπές στην Αθήνα;
  Να σου πω κάτι; Φτιάξε μια μικρή τσαντούλα με τα πιο βασικά, μπες στον ηλεκτρικό και πήγαινε στο αεροδρόμιο. Αγόρασε εισιτήρια για όποιο μέρος σου γιαλίσει και φεύγα! (έτσι δεν θάχεις καιρό να το ξανασκεφτείς). Ή βρες κάτι από το διαδικτυο, αν θες να είσαι πιο λογική 😉
  Φιλιά!
  Υ.Γ. τα βιντεάκια θα τα δω το βράδυ

  • teokaf
  • Posted 1 Ιουλίου, 2009 at 17:11
  • Permalink

  Έλεγα να είναι η συμβολή μου στο προηγούμενο ποστ αλλά διαβάζοντας την εισαγωγή ( τα υπόλοιπα θα τα διαβάσω μόλις ξεκουραστώ απ το ανελέητο κλύσμα που μου έκανε αυτή η απαίσια, αλλά πλήρως εξοπλισμένη, νοσοκόμα) σκέφτηκα πως μάλλον είναι πιο ταιριαστό εδώ χάμου.

 9. Εξαμηνίτικο το ποστ… δηλαδή πρόωρο με ανθρώπινη μεζούρα. μια χαρά, μια χαρά το βρίσκω. Και μοιάζει της μαμάς του!

  Εδώ εννιαμηνίτικο είναι το βλογ μου κι ακόμη από τη θερμοκοιτίδα δεν βγήκε…

  Για την ταμπακέρα:

  Η σύνδεσή μου είναι για τα πανηγύρια (όχι, λάθος, εγώ είμαι για τα πανηγύρια, αυτή είναι για κλάματα, τώρα μπορέι κι εγώ να ειμαι για κλαματα, τέλος πάντων, αντιλαμβάνεστε τι θέλω να πω, ευελπιστώ και στην ευφυΐα σας). Αλλά δώρο τελικά. Ουδεν κακόν αμιγές καλού! Το ” Evident Utensil “ μεχρι να φορτώσει μου χάρισε καρέ καρέ δεκάδες εξπρεσιονιστικά (μερικα εντελώς αφηρημένα) κάδρα! Απίθανο!

  Το «paranoid» επίσης πολύ καλό η δε Rihanna δολωμα!

  Α, είπα δόλωμα και θυμήθηκα το έξτρα ρεγάλο που πήρα κι εγώ σαν ευπειθής αναγνώστης: ποτέ φιστικς ξανά, μόνο τυροκροκέτες!

  Και για την άλλη ταμπακέρα: αφου τα χειρότερα πέρασαν, και το «έως εδώ» συνειδητοποιήθηκε, τότε τα καλύτερα έπονται.

  Διακοπές! ακουτε που σας λέω… έπεσαν και οι τιμές! Διακοπές, αύρα μου! είναι αίτημα λαικόν!

 10. το welcome to heartbreak
  y.g.
  οταν ελεγα 6 μηνες για το ποστ δεν εννοουσα το υλικο για τον kanye αλλα για τη μεγαλη εισαγωγη του ποστ σου

  • αγκνιρα
  • Posted 1 Ιουλίου, 2009 at 23:24
  • Permalink

  Λοιπόν, τα είδα και άκουσα τα βίντεο. Βεβαια από τεχνική δεν καταλαβαίνω γρύ (ούτε στα ελληνικά ούτε και σε καμιά άλλη γλώσσα), αλλά με εντυπωσιάζει ο τρόπος με τον οποίο είναι φτιαγμένα (ιδίως τα δύο τελευταία). Αυτό που μ’ άρεσε περισσότερο (και από μουσικής άποψης) είναι το there will be tears, είναι μια ωραιότατη μπαλάντα, πολύ
  καλά φτιαγμένη.
  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ποστ, άουρα, μαθαίνω πολλά καινούργια πράγματα στο μπλόγκ σου! 🙂

  • teokaf
  • Posted 2 Ιουλίου, 2009 at 01:30
  • Permalink

  Ευτυχώς που μας ξεστραβώνεις που και που και μαθαίνουμε και μερικά πράγματα:
  Το πρώτο του Kanye πολύ καλό τραγούδι ( το βίντεο κλιπ καλό, αλλά σπάνια μένω στην εικόνα, πρέπει να είναι καλή η μουσική πάνω απ όλα) ούτε που το ήξερα φυσικά, πολύ καλό, πολύ καλό. Αυτό μου έμεινε από τα 4. Αλήθεια πως διαβάζετε στα Ελληνικά ο Kanye;

  Αυτός που τρώει σύκα ιδιαίτερα ευφυής μου φαίνεται για Μπλόκερ ( μάλλον φταίνε τα σύκα, τώρα εξηγήται γιατί στην Αρχαία Αθήνα τα σύκα τα είχαν σαν την καλύτερη τροφή και απαγορευόταν η εξαγωγή τους έξω απ την Αττική).
  Να δεις που εκτός από την Λάσπη και την Άουρα θα διαβάζω και αυτόν τον τύπο απ την Μπακαουκία ( αν όντως έχει σχέση με την Κούλουρη).

  Αγαπητή Άουρα : Για αυτά που λες και για το κλάμα που ρίχνεις δεν σε συμπονώ καθόλου. Όταν είχα επισκεφτεί το Νταχάου πάνω στην πύλη εισόδου του στρατοπέδου συγκέντρωσης ήταν γραμμένο : Η Εργασία απελευθερώνει ( Αρμπαιτ Φρει) οπότε κάτι ξέρουν οι Γερμανοί. Είσαι η πλέον ελεύθερη όλων μας και δεν το ξέρεις.

 11. αγκνιρα 1 @

  Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι κάποτε θα είχα μπλογκ κι ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάνω από 2.600 χλμ μακριά μου θα μου έγραφε ένα τόσο ανακουφιστικό σχόλιο …

  αγκνιρα, έχω καταλάβει εδώ και καιρό ότι με καταλαβαίνεις . Και χαίρομαι αληθινά ! Και να ξέρεις ότι κι εγώ σε καταλαβαίνω .

  Έχεις δίκιο . Παλιότερα είχα μεγάλο πρόβλημα . Επηρεαζόμουν πολύ, γινόμουν χάλια, ένιωθα ράκος, άδεια από ενέργεια . Με τον καιρό όμως, και την πείρα, έμαθα να βάζω όρια και να κατεβάζω ασφάλειες ( με λίγες εξαιρέσεις ). Όταν φεύγω από τη δουλειά κλείνω το διακόπτη και είμαι καλά . Προστατεύομαι . Ό,τι περιγράφω στην αρχή προέρχεται κυρίως από τους τρελλούς ρυθμούς που επικράτησαν φέτος στη δουλειά, τη σωματική και νοητική μου κούραση που έσπασαν όλα τα ρεκόρ . Ευτυχώς τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα .

  Μου πάτησες » κουμπί » με την ιδέα σου . Τρελλό μου όνειρο είναι να πάω μια μέρα αεροδρόμιο και να μπω στην πρώτη πτήση που φεύγει εκείνη τη στιγμή ( και μετά σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι για Βαγδάτη ή καμιά Ουγκάντα και … ξυπνάω, χααααα !! ).
  Οk, το ξαναφτιάχνω : στην πρώτη ευρωπαική πτήση π.χ. !

  Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα για φέτος και οι παρέες μου έχουν κανονίσει άλλα πράγματα σε διαφορετικές ημερομηνίες . Και στην Αθήνα μπορείς να κάνεις διακοπές αρκεί να το θες .

  Διότι και στην παραλία εξωτικού νησιού να είσαι, αν δεν αφήσεις στο σπίτι σου έγνοιες, σκέψεις και προβλήματα, διακοπές δεν αισθάνεσαι . Η ψυχολογική ξεκούραση είναι το ζητούμενο και το δύσκολα εφικτό … 😉

  αγκνιρα 2 @

  Βρε ‘συ, έχουμε πάνω – κάτω τα ίδια γούστα ! Μου άρεσε κι έμενα πολύ το » There Will Be Tears » όταν το πρωτάκουσα . Νομίζω ότι πρόκειται για τραγούδι » πρόταση «, πολύ πρωτότυπο . Τα τεχνικά άστα για τους ειδήμονες . Κι εγώ απλώς τα αναφέρω . 😉

  Και να ματα-χιλιο-πώ ότι εντυπωσιάζομαι και χαίρομαι αφάνταστα που βλέπετε τα βίντεο και διαβάζετε ό,τι γράφω . Σνιφ, σνιφ … ( συγκίνηση )

 12. teokaf 1 ( κι εγώ που νόμιζα ότι θα σχολιάσεις για τα μπιφτέκια 😆 ) @

  😯

  Τους στίχοι τους έχεις διαβάσει ?? Το συγκεκριμένο το είχε ανεβάσει και ο Μούργαρος και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ( καλό τραγούδι ) αλλά τέτοιο θυμό μέσα μου δεν έχω ( δεν έχω καν δυνάμεις γι’αυτό, μουα χα χαα ! ). Οι εικόνες του βίντεο όμως κάτι μου λένε …

  Σ’ευχαριστώ πολύ πάντως .
  Αλλά για να σου δώσω να καταλάβεις, ένα τραγούδι που θα εξέφραζε αρκετά εώς πολύ την εισαγωγή του ποστ θα ήταν αυτό … ( και ήταν και στη Μαλακάσα ο τύπος προχθές αλλά … μασκοφόρος ! )

  Για μένα μια από τις καλύτερες ροκ αντρικές φωνές των τελευταίων χρόνων . Άπαιχτος !

  Και μιας και είπα Μαλακάσα … Καλέ τί έγινε τελικά με εκείνα τα αγόρια τους Πλασίμπο ???? Εεεε ?? Μια κουβέντα ? Ένα σχόλιο ? Κάτι ? 🙄 😈

  Εγώ πήγα την Τετάρτη στη δεύτερη μέρα του Kosmos festival με μεγάλη σχετικά γυναικοπαρέα ( της κακομοίρας έγινε με τους κοιλιακούς του Yotuel των Orishas, οι λυσσάρες ) και πέρασα τέ-λει-α !!! Πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, συμπαθητική οργάνωση, καλούτσικος ήχος ( θα μπορούσε να ήταν καλύτερος ) και καταπληκτικές μουσικές . Ήθελα να γράψω ποστ γι’αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω πριν μπαγιατέψει το » θέμα » .

  teokaf 2 ( κι εγώ που νόμιζα ότι θα σχολιάσεις για το South Park 😆 ) @

  Το Welcome θεωρείται από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου του Κάνυε ( έτσι προφέρεται, μπορεί να το δεις γραμμένο και ως Κανάϊ αλλά είναι λάθος ). Η εισαγωγή του είναι πολύ υποβλητική, φοβερή σύνθεση . Παραείναι βέβαια επεξεργασμένη η φωνή του, σε βαθμό να θέλω να τον δείρω αλλά ουδείς τέλειος ( σόρι Κάνυε ! ) .

  Η Σαλαμίνα λέγεται Μπακαουκία ???? Pourqois ???
  Να βλέπεις σκίτσα φοβερά Συκοφάγου και να διαβάζεις τα ποστάκια του . Είναι πάααρα πολύ καλος .

  Η τελευταία πρόταση με πέθανε . Ζούσα μέσα στην άγνοια και το σκότος και ήρθες και μου άναψες το φως ! Οι υπόλοιποι επομένως με πρόγραμμα, νορμάλ ωράριο και λεφτά … σκλάβοι ??? Δέστε με τότε ! Χειροπέδες, κολλάρα, αλυσίδες, όλα τα αξεσουάρ μου . Θέλω τη σκλαβιά μουουουου ! Μπου χου χουουου …

  ( χωρίς πλάκα, παρηγορητικό το σχόλιο . περίεργα παρηγορητικό, αλλά . )

 13. sikofagos @

  😆 😆 😆 😆

  Τέλειο σχόλιο, τέλειο ! Σ’ευχαριστώ . Τα ποστάκια μου είναι πάντα σαν της μαμάς τους ( τώρα πόσα «πρόσωπα» και διαθέσεις έχει η μαμά τους είναι τεράααστιο θέμα )

  Dial Up έχεις πουλάκι μου ? Φρόντισε να βελτιώσεις την κατάσταση αν και εμπειρία σαν αυτή με τους Chairlift πότε θα έχεις ξανά ? Βουρκώνω όταν σε φαντάζομαι να περιμένεις το βίντεο να φορτώσει με το σταγονόμετρο . Δε σου αξίζει, δε σου αξίζει αχ .

  Θέλω επειγόντως διακοπές συκ, σαν τον Μαρτάκη ( ή και με τον Μαρτάκη, δε θα’ταν άσχημα, μαζί όμως και με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. απαραιτήτως. οπωσδήποτε. ). Θα τις κάνω τις διακοπές όπως και να έχει, ακόμη και πάνω στο κρεβάτι μου ( και τον καναπέ μου και την μπανιέρα μου και ). Τέρμα ! Πλησιάζει η ώρα, πλησιάζει ! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση 😀

  Στην Κεφαλλονιά δεν εδρεύεις ? Γιατί αναρωτιόταν και ο νέος σου fan, Τεο . Σωστά ?

  Είσαι πάντως κρυφοkanyeκός εσύ … Το είχα προσέξει εγώ από πέρυσι με το Flashing Lights 😉 .
  Εύγε, εύγε !

  Φιλιά !

 14. Μούργος ( κι εγώ που νόμιζα ότι θα σχολίαζες το τέλειο εσώρουχο της Rihanna 😆 ) @

  Κατάλαβα τώρα . Όχι καλέ, πριν τρεις εβδομάδες την έγραψα, που ήμουν λιγουλάκι χάλια και έκανα έναν απολογισμό του εξαμήνου . Οι προτάσεις της εισαγωγής αφορούν στιγμές μέσα σ’αυτούς τους μήνες . Αν τα πάθαινα όλα αυτά μονοκοπανιά, τώρα θα βρισκόμουν αλλού ! 😆

 15. Με τον Μαρτάκη πηγαίνω και γω διακοπές, άμα λάχει! [το παιδί είναι μια χαρά και πολύ ανοιχτό στη βιοποικιλότητα! Μια χαρά παλληκάρι!]

  Διακοπές στο κρεβάτι! Δεν κακόόό, εδω εγώ βάφτισα την μπανιέρα πισίνα! [όχι, πιο έξυπνοι είναι αυτοι που βαφτίζουν το κρέας ψάρι; Τσ!]

  Ναι, από τα νησια της Κεφαλονιάς (δεν είναι ένα, πιστέψτε με) Και να θέλω να το κρύψω δε με αφήνει η Κροτ: κουρλόνησο το ανεβάζει και κουρλόνησο το κατεβάζει! Άντε να πειστεί άνθρωπος πως δεν είμαι από την Κούλουρη!

  Αλλά προς Θεού, μην πάρετε τον teokaf στο λαιμός σας. Τι σας φταίει ο άνθρωπος; [εκτός κι αν σας χρωστάει δανεικά, τότε αλλάζει! ] Χώρια που η μισή σχεδόν Μουργολάσπη είναι ήδη εκεί…

  • teokaf
  • Posted 3 Ιουλίου, 2009 at 23:38
  • Permalink

  Αγαπητή Άουρα:

  Όλα με την σειρά αλλά τα σοβαρά πρώτα πρώτα. Σε παρακαλώ πολύ μην ερεθίζεις την σκέψη μου ( γιατί όλα τα άλλα έχουν να ερεθιστούν εδώ και μισό αιώνα) μιλώντας για αλυσίδες, κολάρα, σκλαβιά κλπ θέλεις το βράδυ να βλέπω όνειρα με την Ριτα Φελτογιάνο και την Τέρα Πάτρικ; Δεν μου φτάνει που τα βλέπω στο ξύπνιο μου ( σε dvd και ΧΧΧ δορυφορικά) να έρθουν και στον ύπνο μου;

  Πλασίμπο = Όσο τους είδες εσύ άλλο τόσο και εγώ. Η συμφωνία ήταν να πάμε με την παρέα την πρώτη μέρα, οι άρρωστοι χεβιμεταλάδες φίλοι θέλαν την 3η υπέκυψα( ε δεν θα πήγαινα και μόνος μου) πήραμε τον πούλο απ την βροχή και δεν είδα τίποτε.

  Την Σαλαμίνα έτσι την λέγαμε στο Ναυτικό που υπηρέτησα ( μερικές φορές κάνουμε μεγάλες μ@λ@κίες σαν λαός που δεν αφήσαμε τους Πέρσες να την καταλάβουν) και προσθέτοντας και κάποια άλλα συμβάντα δεν θέλω να την βλέπω ούτε στον χάρτη.

  Ο συκοφάγος παίζει με την τύχη του που δεν μου έβαλε με την μία πάγο. Θα γίνω επισκέπτης του και εσύ όσο κανείς άλλος ξέρεις τι σημαίνει να έχεις έναν υπέργηρο στο Μπλόγκ σου ( αέρια υδρόθειου έτσι ξαφνικά σε πνίγουν, Αλσχάιμερ σε κάθε πρόταση κλπ)

  Κάτι ήθελα να σου πω όμως και το ξεχνάω …

  • teokaf
  • Posted 3 Ιουλίου, 2009 at 23:39
  • Permalink

  Α και κάτι άλλο ο Συκοφάγος είναι Ζυγός.

  Αυτό με τον Μαρτάκη τον πρόδωσε.

 16. Συκοφάγος @

  Ααααα ! Ξέρω πολύ καλά ΤΙ προτείνω, όποτε προτείνω αγαπητέ . Όχι ό,τι κι ό,τι . Ό,τι πρέπει ! 😉

  Ωραία, μου έδωσες ιδέα !
  Αν δεν πάω διακοπές, με την κλασσική έννοια, θα χωθώ στην πισίνα μου ( μπανιέρα ) και θα ονειρεύομαι ότι είμαι στην Κεφαλονιά, σε μια σεζζζλονγκ στην παραλία και ο Μαρτάκης θα μου φέρνει κοκτέϊλ, κοκα κόλα λάϊτ, εφημερίδες, πίτσες κλπ, θα μου βάζει αντηλιακό και όποτε πάει να ανοίξει το στόμα του θα τον αγριοκοιτάω και θα του λέω » Μη αγόρι μου, για όνομα ! ΕΣΥ ζήτησες να έρθεις μαζί μας αλλά έχουμε και μια εγκεφαλική υγεία να προστατεύσουμε, μια διαύγεια να διατηρήσουμε . Θες να μας στείλεις πριν την ώρα μας και χωρίς προειδοποίηση ??? Άντε τώρα να μου φέρεις τους Δαιμονισμένους από τ’αδιάβαστα και πήγαινε μετά . Αύριο πάλι . Τη βόλτα του σκύλου για πιπί μην ξεχάσειιιις !! »

  Διότι αγαπητέ εγώ με τα μούσκουλα έχω μια προκατάληψη και δεν με εξιτάρουν ΚΑΘΟΛΟΥ . Νομίζω ότι οι μυικές ίνες έχουν αντικαταστήσει εγκεφαλικά κύτταρα τα οποία σαφώς προτιμώ ( όχι και ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις βεβαίως-βεβαίως ) . Ο Μαρτάκης είναι καλός για να τον βλέπεις, να χαίρεσαι την ομορφιά του και τέλος .

  Και μια χαρά είναι η Μουργολάσπη . Εκλεκτές συγγένειες λέμεεε !! 😈

  Kiss

 17. teokaf @

  Μαστίγια, σχοινιά, καρφιά, δερμάτινα, ξανά χειροπέδες, ξαναμανά κολλάρα, η γάτα με τις εννιά ουρές, ο σκύλος με τα τέσσερα αυτιά, τούρτα σοκολάτα, παγωτό έξτρα μπέλτζιαν τσοκολέϊτ, πίτες Ιδιαιτέρας, ο Κλιντ δίπλα σου στον καναπέ, η Μέγκαν Φοξ να χτυπάει το κουδούνι για ζάχαρη … 😈 😈

  Ποιά είναι η Ρίτα Φελτογιάνο ??? Να της δώσουμε βραβείο ονοματεπώνυμου !

  ——–

  Εγώ ήθελα να πάω στους Κίλλερς αλλά δεν μπόρεσα κι έκανα βουντού, αφού δε θα τους δω εγώ, να μην τους δει κανείς ! Και ήταν τόσο γερά που έπιασαν και την τρίτη μέρα ! Χε, χε, χε ! Μη στενοχωριέσαι Τεο … Μπορείς πάντα να πας στον Μάϊκ(ο)λ Μπόλτον !!!!!!

  Να μη φας φασολάκια και να λύσεις το σταυρόλεξο σου πριν επισκεφτείς τον άνθρωπο . Μη με κάνεις ρεζίλι !!

 18. P.S. to both :

  Α ! Μα είστε απόλαυση εσείς !!! 😀

  • teokaf
  • Posted 4 Ιουλίου, 2009 at 15:39
  • Permalink

  Κανονικά δεν θα έπρεπε να ξαναπατήσω το πόδι μου σ αυτό το Μπλόγκ της κακιάς συμφοράς, ακούς να μην ξέρει ποια είναι η Ρίτα.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Faltoyano

  Με τον κηδεμόνα σου Άουρα και αφού δεις 5 ταινίες σε σκηνοθεσία Μάριο Σαλιέρι ( μόνο μην μου πεις ποιος είναι αυτός γιατί βουτάω από τον 4ο όροφο του γηροκομείου)

 19. @προς βλογοδέσποινα εντάυθα

  αγαπητή μου αουρα (αχ δεν μπορω το «άουρα», ανοιγει πολύ το στόμα και κάνω ρυτίδες, θα σε λέω «αυρα»! ναι; )

  σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω το πρόβλημά μου, καθώς έχω ακούσει πως έχεις μεγάλη καρδιά (αν σου είπαν πως έχεις μεγαλοκαρδία, κούφια η ώρα, τοκ τοκ, είναι άλλο πράγμα και να το κοιτάξεις)!

  Είμαι ένας μικρός βλόγερ που περιμένει να περάσει ο καιρός να μεγαλώσει για να αρχίσει να κάνει και τίποτα σημαντικό στη ζωή του.
  Μέχρι να μεγαλώσει όμως παίζει όπως όλα τα χαζα παιδάκια με τα βλοοοογ! ναι. Εδώ και λίγο καιρό έχει κολλήσει στο βλογ μου ένα σπαμ με παράξενο όνομα και δε λέει να φύγει. Εφερα ειδικούς εντομολόγους να ψεκάσουν το χώρο αλλά μου είπαν πως δεν προκειται για έντομο, ακόμη και μεταλλαγμένο. Κι όμως εγω πιστεύω πως πρόκειται για μεταλλαγμένο έντομο σπαμ. Απόδειξη πως είναι μεταλλαγμένο είναι πως έχει τα φρύδια του Μπρέζνιεφ πάνω ή μάλλον πίσω από τα μάτια του. Απόδειξη πως είναι έντομο είναι το ότι έχει κολλησει σαν μύγα και δε φέυγει.

  Καλή μου κυρία αυρα μου (με το νερό αυρα, καμια συγγένεια; ) εσείς που βοηθάτε τον κόσμο βοηθείστε και μενα.

  Υ.Γ. Α, να μην το ξεχάσω κυριά μου αύρα μου, άσχετο, αλλά ευελπιστώ στη μεγάλη σας καρδιά και στη εχεμύθεια σας πάνω από όλα:

  αν δεν είναι σπαμ, και δεν πιάνει ο αγιασμός, μπορείτε να με φέρετε σε επαφή και με αλλους τεοκαφοκαμένους να ιδρύσουμε μη κυβερνητική οργάνωση για τη διάσωση της βλοόγσφαίρας πριν εξελιχθεί σε πανδημία; Ήδη βρισκόμαστε στην κλίμακα της επιδημίας!

  Ευχαριστώ κι η παναγια η γοργόνα η μπαρμπουνοκρατούσα να σας φυλάει!

 20. Ω ναι… Τα κατάφερα… Κλαπ, κλαπ, κλαπ. Να ξανάρθω ντε. Και μάλιστα με τις πιο… ρομαντικές συνθήκες. Picture this: Ε λοιπόν έχει βρέξει καρέκλες, που τις έριξε μετά τις αρκούδες βέβαια, εδώ πάνω μυρίζει βροχή και είμαι αραχτή, στο μπαλκόνι, ανάμεσα στα λουλούδια και τα ζαρζαβατικά μου, ελαχίστως ντυμένη, με το λαπ τοπ πάνω στα μπούτια («τα μπούτια σου Μαρία, σκοπιά, ΚΑΨΙΜΙ, αγγαρείαααα» – εχμμμμ άσχετο), ακούω τη μουσική σου και χαλαρώνω από μια διαβολοβδομάδα, που ευτυχώς το τέλος της με βρίσκει να ΜΗΝ έχω χτυπήσει…καμπανάκι, αλλά σαν καλός… πεζοναύτης να έχω παραμείνει στις επάλξεις. Μασάνε τα κομάντα; Χααααχχχχ.
  Well, όπως καταλαβαίνεις, όσοι-ες δεν παντρευτήκαμε τίποτα κορόιδα να μας τα σκάνε, δεν γίναμε χαλλλλλαροί δημόσιοι υπάλληλοι, δεν βρήκαμε κανένα καψούρικο γκομενάκι να μας τα χώνει, δεν γεννηθήκαμε πλούσιοι κι έχουμε και λίγο παραπάνω φιλότιμο ώστε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, τα ίδια τραβάμε… Μας βγαίνει ο κώλος στη δουλειά. Εχχχχμμμμ… σόρυ που ρίχνω το επίπεδο στο… δάπεδο, μα με ξέρεις εμένα τώρα. Αλλά ξέρεις κάτι??? Πιστεύω πως όσο και να μπλέκουμε με δουλειές και τέτοια, όσοι μας αγαπάνε στ’ αλήθεια κι όχι ΤΚ9 (του κώλου -και πάλι!- τα εννιάμερα δηλαδή) μας αγαπάνε έτσι κι αλλιώς. Βέβαια, οι σχέσεις θέλουν… πότισμα για να βλασταίνουν και να ανθίζουν, αλλά έχω δει πως άμα αγαπάς, αγαπάς, πάει και τελείωσε. Και η αγάπη έχει και υπομονή και κατανόηση. Όλα τα άλλα είναι να ΄χαμε να λέγαμε. Και η αγάπη φαίνεται και στα δύσκολα, αλλά και στο πώς κάποιος που (υποτίθεται πως) μας αγαπά μοιράζεται μαζί μας τη χαρά μας. Για σκέψου το… Θέλει… μεγαλοκαρδία να χαίρεσαι με τη χαρά του άλλου – η «δυσκολία» είναι ελαφρώς πιο «εύκολη» γιατί ενδόμυχα «χαιρόμαστε» που δεν είμαστε εμείς στη θέση του, επομένως μπορούμε να συμπαρασταθούμε. Παραληρώ πάλι? Τι να κάνω; Άμα τα ποστ, είναι τροφή για σκέψη, κάνω όπως με το σεξ, το παγωτό και τη σοκολάτα. Αδυνατώ να πω όχι!!!
  Εντάξει… Συμμαζεύομαι. Εκείνο που θέλω να πω είναι το εξής: τώρα που δουλεύεις πολύ, φρόντισε τον εαυτό σου αγάπη και άσε τους άλλους να σε κανακέψουν. Και μη φοβάσαι. Μας λείπεις. Σε όσους ΔΕΝ λείπεις, επειδή απλά και μόνο σκοτώνεσαι στη δουλειά, τότε ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσεις, αν σου αξίζουν, love. ΟΚ???
  Εγώ αν λείπω από την blog-όσφαιρα? Χμμμμμμμμμμμμ… δεν ξέρω. Εμένα μου λείπει??? Τι κάθαρμα…
  Λοιπόν… αύριο έχω να κολλήσω κάτι… βαρέα (ένσημα!!!) και λέω να πάω να αρχίσω το beaute…
  Όσο για τον Canye… Το ξέρεις γλυκό μου. Πάντα μου άρεσαν οι ευφυείς άνθρωποι. Αν μάλιστα κατάφερναν να αναπτύξουν ΚΑΙ συναισθηματική ευφϋια, ακόμα καλύτερα! Ξέρω έναν που το κατάφερε… Αλλά αυτό, το είχα… καταθέσει σε πολλά ποστ, όταν ακόμα η nyanna ήταν εδώ γύρω. Πάρε ένα ζουμερό, ρουφηχτό φιλάκι στο μουτράκι!!!!!!!!!!!

 21. Σήμερα κάνω 24ωρη υπνοθεραπεία ( δεν ξέρω πως, έτσι μου βγήκε, ή μάλλον ξέρω … ) και λέω να τη συνεχίσω …

  Sorry boys + girls … υπέροχα σχόλια, αλλά …

  ( ελπίζω να ονειρευτώ τη λύση στο πρόβλημα του Συκοφάγου, πού είναι πολύ σοβαρό, γιατί αυτή τη στιγμή απλά ΔΕΝ λειτουργώ )

 22. Θέλω και γω ύπνο μετα εικοστετραώρου!Κια ξέρω το γιατί,αλλά δεν ξέρω το πώς. Έσχες ύπνο, αλλά πόθεν;…

  να ονειρευτείς λύση συκοφάγου σημαινει να ονειρευτείς και πρόβλημα συκοφάγου. μα καλά να κοιμηθείς θες ή να βλέπεις σήκουελ με το Φρέντι Κρούκγερ ντυμένο σπαμ;

  Σε χαιρετούμε τα αγόρια τα κορίτσια κι όλο το ενδιάμεσο οικοσύστημα…

  Υ.Γ1. Μας την πέφτουν στο βλογ. Αυριο, μεθάυριο (όχι σε τρεις όμως μέρες, θα είναι αργά…) έλα να ρίξεις λίθον αναθεματος!

  χειροφιλώ.

  υ.Γ2. Ειλικρινά, ελπίζω και η υπνοθεραπεία να λειτούργησε. Υπάρχει και το ρεπό της Παρασκευής…

  • teokaf
  • Posted 6 Ιουλίου, 2009 at 19:13
  • Permalink

  Καλή μου Άουρα νομίζω πως ο μικρός βλόγερ θα μείνει μικρός αφού δεν θέλει να με αφήνει να παίζω στο βλόγ του. Θέλω εσύ να τον πιάσεις και να του μιλήσεις γιατί η νιότη είναι γεμάτη από λάθος αποφάσεις.
  Πες του πόσο εύκολα μπορώ να κάνω Κ2λο ένα ποστ, μίλησέ του για την μεγάλη μου άνεση να καταστρέφω ένα μπλόγκ εκ θεμελίων.
  Μήπως θέλει να του στείλει σημείωμα ο Μούργος που να λέει για το πόσο καλό έχω κάνει στην Λάσπη; Δεν είναι τυχαίο πως η έκφραση μ@$νή της Λάσπης έχει βγει μετά την εμφάνισή μου στο συγκεκριμένο Μπλόγκ.
  Καλή μου Άουρα μην τον αφήσεις να κάνει λάθος. Πες του πόσο καλά πάνε τα πράγματα στην ζωή σου από τότε που γράφω στο Μπλόγκ σου. Είναι ή όχι αλήθεια πως δουλεύεις 12 ώρες ( ενώ το 1840 ο βιομηχανικός εργάτης δούλευε 14 και οι Είλωτες στην Σπάρτη 24), πως κάτι πόνοι που είχες στα χέρια τώρα δεν τα νιώθεις καν κλπ κλπ.
  ( ευτυχώς που τρώει σύκα γιατί αν έτρωγε έντομα θα την είχα άσχημα)

  Τώρα που το σκέφτομαι είναι λίγο ομοφοβηκός ο συκοφάγος ( για σκέψου το λίγο το όνομά του σημαίνει κάτι του στιλ Πο@στοφάγος)

 23. Καλή του άουρα,

  σου είπα να έλθεις να ρίξεις την πέτρα τού αναθέματος, δεν σου είπα να στείλεις το ανάθεμα συστημένο! Το βλογ εάλω! Κάλιον το σαρίκι του μούργου παρά την τιάρα του teokaf (την λεν και κ@πότα)!

  Ευγα πεντάγμοφη στο παγαθύγι σου να δεις το μουγο που μού φογτώθηκε για το χατήγι σου!

  Και πάει και κάνει κάτι συμμαχίες… (μα καλά, από τα τρία που έχουμε στο βλογ, πήγε και βρήκε το …μακρύτερο!!)

  με αγάπη

  ένας μικρός βλόγερ που είναι συκοφάγαρος!!
  [είναι αρκετά μάτσο, ή να πάω σε υπερθετικό βαθμό;]

 24. προσπαθω να βγαλω ακρη τι συμβαινει και δεν μπορω
  εμπλεξαν τα πτηνα (συκοφαγος) με τα πτωματα (τεο aka μπαρμπας);
  (απο την αλλη ομως, συκοφαγος ειναι δεν ειναι ορνιο)
  ειμαι πολυ κουρασμενος να το ψαξω.
  περιμενω υπευθυνη απαντηση απο την διαχειριστρια του μπλογκ χο!

 25. Μια μέρα είπα κι εγώ να κοιμηθώ λιγουλάκι σαν άνθρωπος ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ !!

  ( καλέ, άλλαξαν και τα smileys του WP ? Και πώς έγιναν έτσι ??? Αίσχος ! Μπλιαχ, μπλιαχ, μπλιαξ !! )

  Ξεκινάω επομένως ανάποδα και να δω τι θα πρωτογράψω, που έχω να ξυπνήσω και νωρίς και βλέπω την επιδερμίδα που έφτιαξα να χαλάει πάραυτα !!! Γκρρ …

  Μούργος @

  Κοίτα να δεις που θ’αρχίσω να σε συμπαθώ … Δεν είναι τίποτα Μούργε μου . Έτσι είναι οι μεγάλες » σχέσεις » όταν ξεκινάνε . Μέσα στο πάθος και τα » τραβάτε με κι ας κλαίω » . Μετά όλα γίνονται συνήθεια ( θυμάσαι τα Μαύρα Φεγγάρια Του Έρωτα ? Ε, κάπως έτσι . ) και » τον ποπό μου έπιασα ? – όχι τον δικό μου έπιασες » κλπ κλπ .

  Ας το απολαύσουμε όσο κρατήσει τουλάχιστον … ( και για να καταλάβεις πλήρως, αν έχεις κουράγια μπες εδώ και θα δεις )

  http://kelaidismata.wordpress.com/2009/07/03/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%b9/

 26. Μικρός Βλόγερ @

  Αγαπητέ Μικρέ Βλόγερ,

  διάβασα τα γράμματα σου με προσοχή ( την ώρα που βρισκόμουν τρίτο προβατάκι δεξιά ) και ναι, διέκρινα την αγωνία σου ( ποτισμένα με ιδρώτα ήταν αλλά φοράς ωραίο αποσμητικό – μπράβο ).

  Αυτό που σου συμβαίνει δεν γίνεται κάθε μέρα, όπως και να το κάνουμε, είναι σπάνιο και αντικειμένο χαρδαβέλλειου έρευνας ( αν δεν είχε τα φρύδια του Μπρέζνιεφ τώρα θα γελούσα, αλλά μιλάμε για το ισχυρότερο σπαμ του διαδικτύου όχι αστεία ! ). Εκεί που είσαι, ήμουνα κι εδώ που είμαι, θα’ρθεις ή κάπως έτσι τεσπα . Τραγουδάκια ανέβαζα, για τον Κλιντ μιλούσαμε . Βιντεάκι σχολίαζα, στα κοψίδια του Τέλη καταλήγαμε . Άστα .

  Χμμμμμμμμ …

  Λοιπόν . Σου έχω άσχημα νέα . Δεν υπάρχει γιατρειά . Στο λέω εγώ που κατέχω τα ισχυρότερα βουντού ( αλήθεια !! )και τα εφάρμοσα κιόλας . Θέση πάρκινγκ στους Αμπελόκηπους σου βρίσκω σε dt, ξαπλώστρα στην παραλία στις 1 το μεσημέρι Κυριακής, ναι . Να σου διώξω πόνια, ένταση, κούραση, έγνοιες με ένα μου άγγιγμα, εννοείται . Τον Τεο από το βλογ ΔΕΝ μπορώ να τον απομακρύνω !

  Συνεπώς μόνο αυτά μπορώ να σου προτείνω : Ξεκίνα να ανεβάζεις χάλια ποστάκια ή … χαλάρωσε και απόλαυσε το !!

  Υ.Γ.1. Το σπαμ εξαφανίζεται μόνο όταν ανοίγει δικό του βλογ . Άρα η σωτηρία μας δεν εξαρτάταται από εμάς .

  Υ.Γ.2. Μήπως υπερβάλλεις λιγάκι ? Μόνο σ’ένα ποστ έγραψε το καημένο το σπαμ το αόμματο, άντε, πέταξε και ένα σχολιάκι σ’ένα άλλο . Μπήκα στο βλογ σου και το έψαξα χε, χε !

  Φιλιά, σ’ευχαριστώ για τα φοβερά σχόλια και περαστικά να’ναι και γρήγορα !

 27. Teokaf – spam @

  Καλύτερα να άλλαζα πλευρό και να ξαναροχάλιζα ! 👿

  Είδα τη Ρίτα κι έχω να πω » άβυσσος τα γούστα του ανθρώπου, άβυσσοοοοςςς !! » . Τώρα αν έχει αλλού τα κάλλη και τα ταλέντα, με αφήνει παγερά αδιάφορη . Και ο κος Σαλιέρι επίσης δεν αποτελεί γνώση που θα μου λείψει . Αλλά κάτι μάθαμε και σήμερα, έστω κι αυτό …

  Σε τρια πράγματα έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου :
  α ) Να κουρέψεις το φρύδι
  β ) Σχολιάζοντας όλο και σε περισσότερα μπλογκς να πεις μια μέρα » ήμαρτον, φτάνει »
  γ ) Να πας διακοπές ( κι εγώ να σε μισήσω που θα πας, αλλιώς δεν μπορώ να σε μισήσω … σνιφ … )

  Υ.Γ. Μεταξύ μας … Ο Μούργος ζήλεψε λιγάκι ή μου φαίνεται ?? Χε, χε, χε !

 28. nyanna @

  Αχ, φιλεναδίτσα μου, επιτέλους σου απαντώ ! Πάλι καραμεταμεσονύχτια γμτ . Είπα να κόψω τις κακές συνήθειες αλλά … Πάλι με το μάτι γλαρό θα κυκλοφορώ αύριο και θα με σταματάνε οι γιαγιάδες στο δρόμο και θα μου λένε » Να τα κόψεις αυτά που κάνεις και που παίρνεις ! Νέο κορίτσι να καταστρέφεσαι ! Να ζητήσεις βοήθεια !Τ’ακούς ??? Τς, τς, τς … »

  Ένιγουέϊ … Είδες ? Μια φορά είπα κι εγώ να φροντίσω τον εαυτό μου, ακολουθώντας τη συμβουλή σου, έστω με το να γέρνω και να κοιμάμαι όπου βρίσκω και τώρα το μάτι, γαρίδα !! Θα βρω την άκρη, που θα πάει …

  Πολύ σωστή η θεωρία σου, πολύ ωραία την ανέπτυξες και συμφωνώ και ταιριάζω και συμπεθεριάζω και περί δουλειάς και περί αγάπης και περί φιλίας . Ξέρω ότι έτσι συμπεριφέρομαι και ελπίζω κι εύχομαι έτσι να το βλέπουν και οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι .

  Κι έχω ένα κόλπο ξέρεις . Το εφαρμόζω όταν τα πράγματα είναι σκούρα και η κούραση με λυγίζει και βλέπω την απελπισία και το παράπονο να έρχονται . Σκέφτομαι πως θα ήταν τα πράγματα ΑΝ … Και αμέσως συνέρχομαι ! Σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι χάλια αλλά είναι επιλογή ΜΟΥ αν θέλω να το αλλάξω, ότι θα γυρίσω σπίτι ΜΟΥ και ότι θα κάνω ότι αποφασίσει το κεφάλι ΜΟΥ και θα είμαι με όποιους/ες θέλει η καρδιά ΜΟΥ . Και αυτό είναι μεγάλη ( έστω προσωρινή ) ανακούφιση, παίρνω δύναμη έτσι ( μέχρι να βρεθώ με τον ορρό στο χέρι βέβαια, αλλά μέχρι τότε … χα χα χααα !!! ) .

  Ο Κάνυε είναι ένας ευφυής άνθρωπος αλλά το EQ του μάλλον είναι μικρό . Κι αυτό τον κάνει έναν ευφυή παπάρα . Και ξέρω πολλούς τέτοιους κι εγώ . Του βγάζουμε δλδ το καπέλο για τη δουλειά του αλλά στα υπόλοιπα μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές γέλιου !!

  Και η γραφή σου λείπει από τη μπλογκόσφαιρα, δε θέλω αηδίες !! Το θεωρώ όμως πολύ φυσιολογικό να μη σου λείπει εκείνη .

  Αυτά τα ολίγα . Το βλέπω το μάτι το γλαρό, ήρθε . Καληνυχτώ και φιλάκια .

  Υ.Γ. ΤΚ9 ! ΤΚ9 !!! Χαααααα ! Υποκλίνομαι !!!

  • teokaf
  • Posted 7 Ιουλίου, 2009 at 05:59
  • Permalink

  οκ αφού μου το ζητάει η πανέμορφη κουκλάρα ωραία ξύπνια δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο: Φεύγω και θα γυρίσω σε 10 μέρες να δω αν σας έλειψα.
  Να περνάτε καλά.

 29. Τό’ξερα εγώ ότι η μέρα μου θα ξεκινούσε ανάποδα ( και θα συνεχιζόταν έτσι ), @%$#%##!!! …

  Ορίστε τώρα ! Σε μισώ Τέοντορ … Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ !!!

  Καλές ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΣ ! 😉

 30. αουρα μεταξυ μας τωρα που λειπει και ο μπαρμπας (στα λουτρα του λουτρακιου)
  ε, λοιπον ναι, τον ζηλευω .
  τον ζηλευω θανασιμα.
  * ποιος δεν θα ζηλευε την ολοχρυση οδοντοστοιχια του (αποπνεει μια αρχοντια)
  *ποιος δεν θα ζηλευε το υπερσυγχρονο πι του (μεχρι και υποδοχη για USB εχει)
  *ποιος δεν θα ζηλευε τα ατελειωτα κλυσματα που απολαμβανει απο τις στιβαρες (και ολιγον βαναυσες) νοσοκομες του γηροκομειου
  *ποιος δεν θα ζηλευε την κορμοστασια του (τρομαρα του και δεν θελω να πω τιποτα παραπανω)
  και λοιπα και λοιπα.
  .
  πηγα μια βολτα στου συκοφαγου αλλα δεν αντεξα να διαβασω τα σχολια (τρεχω πολυ αυτον τον καιρο και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος)
  επιφυλλασσομαι για καποια αλλη φορα (να ανοιξω τα ματια του αφελους-κατα πως φαινεται- συκοφαγου)

 31. @Μούργο

  Αφελής: αυτός με τις αφέλειες

  Α, ρε μούργο, σε καιρό οικονομικής δυσανεξίας θα με στέλνεις στον μπαρμπέρη..

  Δε βαριέσαι, θα πάω, θα μαθω και τα κουτσομπολιά της γειτονιάς…

  @Αυρα

  ελπίζω να ξεκουράσαι κι ελπίζω να το κάνω και γω κάποια στιγμή.

  χειροφιλώ, αυρα νυχτερινή

 32. Μούργος @

  Αμ, τον καθετήρα τελευταίο μοντέλο σχεδιασμένο από γνωστό οίκο μόδας με ειδική θήκη για το κινητό και την » πεταλούδα » στον καρπό με διακριτικά Σβαρόφσκι πάνω, πού τα πας ?

  Να δούμε Μούργο, εμείς που είμαστε στο τρέξιμο συνέχεια, τι στο καλό θα καταλάβουμε στο τέλος … ( εκτός και αν το δικό σου τρέξιμο μεταφράζεται σε μάζεμα ρίγανης, κυνήγι σαλιγκαριών και σπέσιαλ φωτογραφήσεις γατιών, χελωνών και ανθοφόρων ζιζανίων, οπότε δεν συμπάσχουμε και πολύ θα ήθελα να αλλάζαμε θέση … )

  Συκοφάγος @

  Ξεκούραση ? Τί είναι αυτό ? Αργεί ακόμη πουλί μ’, αργεί …
  Υπέστην πολλαπλή επαγγελματική κακοποίηση τις μέρες αυτές και το μόνο που με κάνει να ελπίζω είναι ότι είναι ήδη Παρασκευή !

  Συν το γεγονός ότι δύο μέρες τώρα το WP μου είναι εκνευριστικά αργό και φορτώνει με το σταγονόμετρο ( και τέσσερα λεπτά περνούν για να εμφανιστεί το Dashboard μπορώ να σου πω ! ). Και μου συμβαίνει μόνο με το WP έτσι ? Ένα ευχέλαιο καλέ ! Μάλλον δύο . Ένα για εμένα και ένα για το WP … !!#@#$@$%***

  Sweet dreams to you ! 🙂

  • αγκνιρα
  • Posted 10 Ιουλίου, 2009 at 00:19
  • Permalink

  Καλησπέρα, καλησπέρα! Το μπλογκ σου Άουρα εχει γίνει σαν τα παραμύθια της Χαλιμάς, πουλιά, σκυλιά, πανέμορφες που κοιμούνται…
  λολ, λολ, λολ! (κάνω απεργία)

 33. Καλησπέρα αγκνιρακι !

  Χε, χε, χε έτσι, έτσι !
  Το χρειαζόμαστε καμιά φορά το παραμύθι για να ξεφεύγουμε και να αντέχουμε την πραγματικότητα . Και οι φίλοι μου εδώ τα καταφέρνουν μια χαρά …

  Για ποιό λόγο απεργείς ? Για τα καινούργια, ξενέρωτα smileys ?? Αν ναι, μέσα κι εγώ ! :τουίστεντ: Χα !

  ( εκτός αν κυριολεκτείς … απεργία στη Ζυρίχη ? δεν το πιστεύω ! :σοκ: )

  • αγκνιρα
  • Posted 10 Ιουλίου, 2009 at 01:00
  • Permalink

  όχι, όχι, σωστά το κατάλαβες: απεργώ και δεν ξαναγράφω σμάιλις :ιβιλ:
  (παρεπιπτόντως, και δω γίνονται πορείες και απεργίες. πριν από λίγους μήνες είχανε απεργήσει οι γιατροί!)
  καληνύχτα!

 34. Οκέϊ … ( και για τα δύο ! )

  Καλό Βράδυ και σ’εσένα καλή μου

  ( άντε, πλησιάζει και η μέρα που θα έρθεις ! :γουϊνκ: )

  • αγκνιρα
  • Posted 13 Ιουλίου, 2009 at 00:27
  • Permalink

  Αουρα, καλησπέρα, τι κάνεις; Τίποτα διακοπές στον ορίζοντα;
  Σήμερα θα πέσει ξενύχτι δυστυχώς, λοιπόν σι γιου λέιτερ!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: